//Little Lady :3

""

sunyinya kehidupanku

Sunday, January 29, 2012 @ 12:34 AM | 0 Comment [s]



wah2 , da lama Nazifa ta update blog an , kesian kau blog da berhabuk ak buad . huhu . tape2 meh sini ak touch up kau sikit . haha . oke2 da siap pun kau , bole lh ak start story pasal apa yang ak na tulis right .

oke2 , skunk niew Nazifa na ckp sesuatu but sebelum apa2 Nazifa na mintak kebenaran na pakai ak , kau ye . harap maaflh . boleh kan ?? pleasex2

oke2 , secara jujur ak jealous tengok kawan2 ak couple , huhu . na tahu knp ? sbb kownk selalu cerita dekat ak apa yang kownk selalu text , gayut ngan balak kownk . ak bukan apa kadang2 ak pun ada juga perasaan jealous manusia mana yang tade perasaan jealous an . susah untuk ak dpat boifren mcm boifren kownk . hurm , kownk pun tahu an ?? jealous gila uh . ak sunyi sgt bila phone ak da ta berbunyi mcm dulu , ak punya kredit pun banyak , ak ta tahu na gayut ngan spea , huhu . tolong lh . ak mmg jealous sgt2 bila kownk citer kat ak pasal boifren kownk !! agak2 bila lh ak na dpt boifren mcm boifren kownk erk . huhu . hahaha kadang2 macam kelakar pun ada , yelah spea ta sunyi kalau tade buah hati pengerang segala apa benda tah , ak sendiri pun ta tahu . maybe kownk akan ckp "gila lh minah niew" an ?? ak da tahu sgt . hurm .
hidup ak ta segembira kownk , kownk sendiri pun tahu an ?? hidup ak mcm mne , mmg secara serius ak jealous tengok kownk ngan boifren kownk , kadang2 ak terfikir ak niew mcm ta layak pula na ada boifren , yelh spea na kat kita an ?? huhu . tapi secara jujur ak cintakan seseorang , dia bukan dax sekolah ak , bukan sama sekali , maybe ak bole lihat dia dri jauh je , huhu . but ak suka kan seseorang seperti mne kownk tahu an !! jdi ak malas na cerita panjang . sendiri paham lh ye . :)


| Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!