//Little Lady :3

""

ak sayang kaulh kawan

Saturday, February 18, 2012 @ 11:34 PM | 0 Comment [s]

kawan , ak rindu kaulh . ak rindu na gosip , dengar nasihat kaulh . knp sejak akhir2 niew kau mula berubah or ak sendiri yg berubah . secara jujur kalau ak ada buad salah tolong tegur ak kawan . ak tahu ak da bnyk mengoreskn hati kau n kadang2 ak ta sedar apa yang ak da buad , serius ak ckp ak sayangkan kau kawan n ak ta na persahabatan kita terputus . ak ta na sebelum ak pegi ak pegi dengan perasaan serba salah . mungkin hnye salah faham but kadang2 ak ta faham apa yg ak da buad kat kau kawan . maybe kita ownk ada mengumpat pasal kau , ye ak mengaku ak pun bengang juga ngan sikap kau yang macam ta sudi na member ngan kita ownk . kalau kau ta perasaan lh kan , meh ak cite kat kau oke . kau bila tade kawan kau cari ak , teah , fara , amirah , syada n anne but bila kau da jumpe kwn2 kau , kau lupa kita ownk . ibarat kita ownk niew bukan member kau , inht kita ownk ta terasa ke ?? kita ownk pun ada perasaaan gak . but kita ownk luahkan dlm hati je . mngkin kdg2 kita ownk pun sama mcm kau but at least kita ownk lyn kau dgn ikhlas n ak benar2 sayangkan kau lebih dri seownk kawan . ak sygkan kau mcm family ak sendiri kalau kau ta perasaan lh . kau tahu ta ak terasa gila bila kau ckp kita ownk talam dua muke weh !! kita ownk bukan mcm uh lh . kita ownk mmg ikhlas kwn ngan kau ta pernah ada dlm kamus idup ak , ak benci kau . ta penah oke . itu hak kau na tulis apa n ia juga hak ak utk memperbetulkan segala salah faham ini . untuk pengetahuan kau ak da mula rindu kau lh n ak sayang kau smpai lebam !!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!