//Little Lady :3

""

HAS BEEN TAKEN

Friday, February 3, 2012 @ 12:21 AM | 0 Comment [s]

wah2 , akhirnya diri ini sudah berpunya . siapakah laki bertuah atau malang uh*malang ke ?? ta an* dia adalah segala2 buad Nazifa sekarang niew . hubungan ini maseh baru sbb masing2 single masa tuh , jdi da single apa lagi masing2 na ambk peluang akhirnya dia menjadi milik Nazifa . Na tahu ta siapa laki bertuah uh ?? ta pyah tahu lh . biar Nazifa sownk je lh yang tahu , malas na heboh2 . boifren Nazifa simple je ownknyer ta mcm boifren kownk yg 'HOTSTUFF' uh . hehe . umur kita ownk sama jer tade beza sbb masing2 na ambk PMR . hahaXD . mcm kelakar je kan , yelh Nazifa single ta smpai sebulan last2 terus dapat boifren baru for your information Nazifa bukan seorang perempuan yang suka mainkan perasaan ANAK ORANG , Nazifa jenis setia orngnyer dlm kamus hidup Nazifa , Nazifa belum pernah curang lagi erk .. *tengah berfikir........* . oke2 Nazifa sebenarnye da ta tahu na update apa ?? na citer pasal dia takut kownk ta mau dengar . huhuhu . oke lah na blah da niew


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!