//Little Lady :3

""

sayang awak

Thursday, February 23, 2012 @ 3:27 AM | 0 Comment [s]



enth lh mcm mne na describe yang saya happy sgt , oke secara jujur saya hepi sgt sbb awak sudi jdi sebahagian dri hidup saya . hanya tuhan je tahu mcm mne perasaan saya kat awk . awak tahu ta saya makin hari makin syg kat awk jujur niew ta maen tipu2 oke . awk tahu ta setiap kali kita gayut awk sentiasa akn buad saya bahagia n hepi sgt2 . macam kelakar pun ada yelh perkenalan kita ta lama pun last awk terus jadi milik saya . awk tahu ta setiap kali saya majuk ngan awk kan mesti awk pun na majuk jugakan . ala2 sweetnye . hahaha*sweetlh sgt* awk tahu ta smlm bila awk ckp "air mata biy hnye utk bby sownk" secara jujur saya ta percaya yelh sblum niew awk couple ngan perempuan lain ta akn awk ta pernah nages uh demi mereka , but awk sedaya upaya utk buad saya trust awk . alhamdullilah awk berjaya . ye!! awk menang . segala apa yg saya na awk selalu buad sbb awk ckp awk ta na saya sedih . saya terharu sgt bila awk ckp awk na berubah demi saya but saya ta na awk berubah demi saya but demi diri awk sendiri . awk tahu ta awk adalah segala2 nyer buad saya skunk niew biarlh ownk na ckp apa pun asalkan saya hepi ngan awk n awk hepi ngan saya ta thu lh pula tiba2 awk ta hepi ngan saya kan ??? saya sayang awk seownk je ABDUL AZIM <3


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!