//Little Lady :3

""


Tuesday, March 27, 2012 @ 1:13 AM | 0 Comment [s]



first , nazifa na say sorry oke . sbb bnyak post nazifa about boifren nazifa but niew blog nazifa jdi suke hati nazifa na tulis apa oke . oke now nazifa na mulakan story nazifa . " awk ! awk ! awk ! , huish da ta larat saya panggil awak . mne ta saya rindu sgt2 kat awk , bila na date ?? time saya free awk ta free , time saya ta free awk ta free . smpai mcm niewkn hubungan kita di uji . erm siang malam saya hanya ada wajah awak je disisi saya sbb saya sgt rindukan awk . rindu sgt2 . rasa mcm ta puas je gayut ngan awk . yelh bila kita gayut mmg lama smpai ta ingt dunia but hari niew saya mara awk . saya sedar saya ta patut mara awk sbb bnde kecik but awk still bole tahan dengan perangai saya . saya ta patut lpskan tension saya kat awak mmg ta patutkan . i'am sorry biy . sorry tau sbb hari saya mmg tade mood , mmg tade mood sgt2 tpi saya ta ptut luahkan semua tu kat awk kan sbb awk cukup memahami saya . awk maafkan saya sgt2 oke . I LOVE YOU SO MUCH BIYY .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!