//Little Lady :3

""

Selamat Hari Raya

Saturday, August 17, 2013 @ 6:16 PM | 0 Comment [s]



Assalamualaikum , nampak ta gambar kat atas uh . Itu gambar keluarga Nazifa di pagi syawal yang indah baru baru ini . Tema kita orang purple , na tahu ta nie first time abang Nazifa na pakai baju yang sama dengan kita orang sekeluarga , memang best gila lah kan bila semua seragam , ta main lah rojak hehe . Tahun nie dan tahun tahun sebelum nie Nazifa memang balik raya Alor Setar , Kedah sebelah abah , belah mak da tade kampung jadi nenek duduk dengan Nazifa . Sebenarnya bukan itu yang Nazifa na story sangat pun . Nazifa just na ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN buad rakan rakan yang mengenali diri ini , Nazifa na memohon seribu kemaafan jika ada terkasar basar , termaki , tersepak , terkutuk dan sebagai . Segala kesalah korang Nazifa da maafkan mana yang kurang Nazifa minta halalkan ia .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!