//Little Lady :3

""

FINAL EXAM :)

Friday, October 11, 2013 @ 7:43 PM | 0 Comment [s]


Lama juga rasanya ta update blog nie kan , herm sorrylah yee sebab sekarang nie asyik sibuk yelah sibuk dekat asrama katakan . Bukan itu na diceritakan , sebenarnya na cerita pasal final exam yang akan datang ta lama lagi . Tarikh 29.10.2013 hampir tiba arrrghhh !!!! Final exam baiii .. dah la study pun still tunggang langgang , dengan keadaan di asrama yang cukup merunsingkan diri nie . Macammana lah aku nak hadapi tu semua , masih mampu ke ?? Dah lah result pertengahan hancur teruk , nie apatah lagi Final exam . Banyak lagi subjek yang tidak dikuasai dengan sepenuhnya , masa ada lagi subjek yang perlu double up study , yelah tahun depan st riming class , agak menakutkan juga sebab risau ta mampu kekal kelas macam sekarang nie . Kalau ta score result akhir tahun kesian mak ngan abah sebab da banyak berkorban untuk aku , malu kut .. Macam mana nie ??? Arrrrgggghhhh


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Beware of love XD
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Nazifa Nordin
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!